Kuidas kõik algas...

Kuidas kõik algas...

Alguses oli muna ja siis kana...või oli see nüüd vastupidi... igatahes minul oli alguses muna ja siis alles kana,sest olgem ausad, meie esimesed katsetused köögis süüa teha piirduvad tavaliselt siiski vaid muna praadimisega.Rääkides praemunast siis pean tõdema,et vabatahtlikult seda minu taldrikult enam ei leia :) Tõsisemalt hakkasin süüa tegema põhikoolis ja söögitegemist nautima alles 6 aastat tagasi Viimasel paaril aastal olen keskendunud rohkem küpsetamisele,see on omaette maailm mis köidab.Käesolevasse blogisse talletan läbiproovitud retsepte ja kindlasti on teretulnud tagasiside :)

Monday, July 11, 2011

Kanakarri,basiiliku-küüslaugukartuli ja värske salatiga :)

Täna on kanapäev :) Kuna kapis seisis ports kanafileed mis ootas kokkajat,otsustasin tehas kanakarrit-kas seda just nii saab nimetada aga siiski.Poest sai toodud karrit,basiilikut ja kokkamine võis alata.Kana panin ootama õiget aega-porgandi,aroomisoola,küüslaugu,sibula ja karri segu sisse,samal ajal koorisin kartulid,keetsin neid suts,lõikasin suupärased tükid,maitsestasin basiiliku ja küüslaugusoolaga,igatahes ahju nad nii läksid-peale või tükikesi.Samal ajal panin kanale tule alla,pruunistasin kergelt ja lisasin koore,lasin haududa pehmeks,juurde veel suts karrit ja valmis ta saigi :) Maitses hästi,kerge salatiga :)

No comments:

Post a Comment